aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Συμπληρώθηκε το γαλαζοκίτρινο παζλ

ΑΕΛ: Συμπληρώθηκε το γαλαζοκίτρινο παζλ

Κομπλέ θα πετάξει η ΑΕΛ αύριο για την Αυστρία. Από χθες βρίσκονται στη Λεμεσό και οι Στέφαν Τσέποβιτς (φωτό) και Κίρε Ριστέφσκι. Θα έχουν την πρώτη γνωριμία τους με τους ανθρώπους της ΑΕΛ, τον προπονητή τους και αύριο το πρωί θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση, που θα είναι και η τελευταία της ομάδας πριν την αναχώρησή της για την Αυστρία.

Οι δύο πιο πάνω ποδοσφαιριστές θεωρούνται ικανοί να κάνουν τη διαφορά και στην ΑΕΛ αναμένουν πολλά από την παρουσία τους στο ρόστερ της νέας σεζόν. Πρόκειται για έμπειρους ποδοσφαιριστές, που συνοδεύονται από πολύ καλό βιογραφικό, ικανούς να αποτελέσουν τους ηγέτες της ομάδας, ο Ριστέφσκι στην άμυνα και ο Τσέποβιτς στην επίθεση.
Όσον αφορά στο κεφάλαιο Ντανίλο, στην ΑΕΛ γίνεται προσπάθεια να επεκτείνουν το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Ο Βραζιλιάνος δεν παρουσιάστηκε θετικός στις προτάσεις του συλλόγου, ενώ την ίδια ώρα έδειξε πρόθεση να αποχωρήσει από τώρα, όμως αυτό θα γίνει μόνο εάν φέρει ικανοποιητική πρόταση. Από πλευράς ΑΕΛ θα γίνει εκ νέου προσπάθεια και όλα είναι πιθανά.

Η ΑΕΛ, που ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της στο Πελένδρι, θα ταξιδέψει αύριο στην Αυστρία χωρίς τους Μάρκο Μουστάκη και Άδωνη Νικολεττίδη, που «κόπηκαν» από την αποστολή. Οι γαλαζοκίτρινοι στο διάστημα παραμονής τους στο αθλητικό κέντρο που θα προετοιμάζονται θα δώσουν και τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Αρχή θα κάνει με την Ντιναμό Μόσχας (2/7), ενώ θα ακολουθήσουν αυτά με τις Βολουντάρι Ρουμανίας (5/7), Φορτούνα Ντίσελντορφ (8/7) και Άμστετεν Αυστρίας (9/7).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ