Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Στροφή σε νέα πρόσωπα και για την άμυνα

ΑΕΛ: Στροφή σε νέα πρόσωπα και για την άμυνα

Η ΑΕΛ αποχαιρετά Στόλνικ-Κέσκες και επενδύει σε νέα πρόσωπα για σταθερότητα, στο πλαίσιο της αμυντικής αναδόμησης του ρόστερ.

Στην ΑΕΛ, οι ζυμώσεις για τη νέα χρονιά έχουν ήδη ξεκινήσει, παρά το γεγονός ότι το ζήτημα του προπονητή παραμένει ανοιχτό. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται στο προσκήνιο και το παρασκήνιο αποτυπώνουν την πρόθεση για αγωνιστικό «λίφτινγκ», με πρώτο πεδίο αλλαγών την καρδιά της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: Τέσσερις σερί νίκες από τον Οκτώβριο του ’22!

Οι Στόλνικ και Κέσκες θα αποτελέσουν παρελθόν από το πλάνο της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και, κυρίως, να προσδώσουν σταθερότητα στα μετόπισθεν. Η σταδιακή τους απουσία από το αρχικό σχήμα τις τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν τυχαία· ήταν η αρχή του τέλους της παρουσίας τους στην ομάδα.

Στην ΑΕΛ, στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση νέων παικτών που θα προσδώσουν κύρος και ουσία στην αμυντική γραμμή. Η αποχώρηση των δύο στόπερ αποτελεί ένα από τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας φιλοσοφίας που επιχειρεί να διαμορφώσει η ΑΕΛ, με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστικότερη και πιο συμπαγής στο επόμενο πρωτάθλημα. Χρόνο υπάρχει και μάλιστα αρκετός ώστε να γίνουν οι ενδεδειγμένες κινήσεις.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ