aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Στο κυνήγι της πρωτιάς, με το μυαλό στον τελικό

ΑΕΛ: Στο κυνήγι της πρωτιάς, με το μυαλό στον τελικό

Την ώρα που στην ΑΕΛ το βλέμμα είναι και στην επόμενη μέρα όσον αφορά στα διοικητικά, η ομάδα συνεχίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα έχοντας το μυαλό στον τελικό κυπέλλου. Σήμερα, υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα (19:00, Cytavision1) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της β’ φάσης.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα θελήσουν να επανέλθουν στις επιτυχίες μετά τις δύο σερί ισοπαλίες, συνεχίζοντας το κυνήγι της πρώτης θέσης του β’ ομίλου. Άλλωστε, δεν υπάρχει άλλο κίνητρο στο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, όμως, ο Χρίστος Χαραλάμπους θέλει να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό αυτά τα παιχνίδια, για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας του ενόψει τελικού. Στο σημερινό ματς ενδέχεται να επαναφέρει βασικούς ποδοσφαιριστές και για κάποιο διάστημα να δώσει χρόνο στους ποδοσφαιριστές που σκέφτεται να παρουσιάσει στο αρχικό σχήμα του τελικού, στις 24 Μαΐου.

Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα και να δώσουν συνέχεια στο αήττητο με τον Χαραλάμπους στον πάγκο τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ