aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Στις προκλήσεις θέλει να λέει «ναι»

ΑΕΛ: Στις προκλήσεις θέλει να λέει «ναι»

Ενώπιον μιας σημαντικής ευρωπαϊκής πρόκλησης βρίσκεται η ΑΕΛ, αφού στον επαναληπτικό της Πέμπτης στο Μπακού θα διεκδικήσει απέναντι στην Καραμπάχ την πρόκριση στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτή την πρόκριση και οι πιθανότητες είναι καλές για την ομάδα του Κέρκεζ, παρόλο που μπορούσε να ήταν μεγαλύτερες εάν απέφευγε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

Ωστόσο, στην ομάδα της Λεμεσού δεν στέκονται στο τι έγινε στο πρώτο ματς αλλά το τι μπορούν να κάνουν στο δεύτερο, για να διεκδικήσουν την πρόκριση. Γνωρίζουν πως θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτόν στο Μπακού, στην καυτή έδρα της αντιπάλου τους, να έχουν ηρεμία και υπομονή στο παιχνίδι τους αφού γνωρίζουν πως με διαφύλαξη του μηδέν παθητικού και ένα γκολ θα βρεθούν στην επόμενη φάση.

Το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που δεν επιβάλλει ρίσκο από την αρχή. Πλέον, ο Κέρκεζ γνωρίζει καλύτερα την αντίπαλο, εντοπίζοντας αδύνατα σημεία τα οποία θα θελήσει να «χτυπήσει» και να κάνει τη ζημιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ