aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Στήριξη μεν, απαιτήσεις δε

ΑΕΛ: Στήριξη μεν, απαιτήσεις δε

Η απόφαση του Ανδρέα Σοφοκλέους να στηρίξει και να συνεχίσει η ΑΕΛ με τον Ντούσαν Κέρκεζ, δεν σημαίνει ότι όλα είναι ρόδινα ή ότι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας που δεν ήταν η αναμενόμενη μέχρι στιγμής, μπαίνει κάτω από το χαλί. Αντιθέτως, ο πρόεδρος της ΑΕΛ αναμένει από τον προπονητή της ομάδας να βρει τους τρόπους που θα την επαναφέρουν άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών. Πλέον, δεν μπορεί να υπάρχει καμία δικαιολογία, τόσο για τον προπονητή όσο και για τους ποδοσφαιριστές, από τους οποίους οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες.

Οι ποδοσφαιριστές θα τεθούν προ των ευθυνών τους, δίνοντάς τους επιπλέον πίστωση χρόνου, αλλά όχι για πολύ ακόμη. Εάν η πορεία της ΑΕΛ συνεχίσει να είναι απογοητευτική, τότε ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων δεν θα διστάσει να λάβει αποφάσεις που θα αγγίξουν όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο ίδιος πιστεύει στο τριετές πλάνο που τέθηκε σε ισχύ από την περσινή σεζόν, γι’ αυτό και δίνει χρόνο σε όλους. Παράλληλα θα ανάψει το πράσινο φως για ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο, με την προσδοκία ότι θα είναι μια από τις κινήσεις που θα διαφοροποιήσουν το σημερινό αγωνιστικό σκηνικό στην ΑΕΛ.

Ξεκάθαρα, όλοι στην ΑΕΛ είναι υπό πίεση. Είναι στα δικά τους πόδια να γυρίσουν τον τροχό και να διαφοροποιήσουν το σημερινό σκηνικό. Ακολουθεί ένα νέο ντέρμπι, με την Ομόνοια στο Τσίρειο. Ναι μεν αποτελεί μια νέα δύσκολη αποστολή, από την άλλη όμως αποτελεί πρόκληση, εάν στην ΑΕΛ θέλουν να πάρουν μετά από καιρό τα πάνω τους. Ο Κέρκεζ μετρά την επάνοδο των Μεντόγεβιτς και Σάντος, ενώ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος ο Τόρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ