aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Στην τσίτα ο Γιανέφσκι

ΑΕΛ: Στην τσίτα ο Γιανέφσκι

Ο Σάντος κούνησε μαντήλι, οι Μακρής, Τσιμπόλα, Μούριελ θα λείψουν για καιρό, την ίδια ώρα που στο επικείμενο παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής με αντίπαλο την Καρμιώτισσα δεν υπολογίζονται οι Μπεραχίνο, Τεϊσέιρα. Οι επιλογές για τον κόουτς της ΑΕΛ, περιορίζονται… επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να σκέφτεται όπως ρίξει με τη μία στη μάχη τους νεοφερμένους Τσέρντιτς και Μεντόσα.

Ο Γιανέφσκι, δεν σκέφτεται μόνο το σήμερα, αλλά και το αύριο. Η ομάδα της Λεμεσού μοιάζει με νοσοκομείο και ως εκ τούτου, εντατικοποίησε τις ενέργειες για την περαιτέρω ενίσχυση. Απομένουν άλλες κινήσεις στη μετεγγραφική σκακιέρα του τρέχοντα μήνα και ο Σκοπιανός «τρέχει» ώστε με βάση το διαθέσιμο μπάτζετ, να έλθουν οι έξτρα επιλογές παικτών για να μπουν στην εξίσωση του συνόλου.

Ξέχωρα από τα άκρως σημαντικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, τα οποία θα κρίνουν κατά πόσον η ΑΕΛ θα ελπίζει για την 6η θέση, υπάρχει ο θεσμός του Κυπέλλου. Βρίσκεται στην προημιτελική φάση και στόχος είναι να διεκδικήσει το τρόπαιο και την έξοδο στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ