aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Στην «πρίζα» οι παίκτες και το… κλειδί της πρόκρισης

ΑΕΛ: Στην «πρίζα» οι παίκτες και το… κλειδί της πρόκρισης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ντούσαν Κέρκεζ με τη χρησιμοποίηση κάποιων ποδοσφαιριστών από την αρχή, στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, έδειξε πως τους θέλει όλους έτοιμους ενόψει του σημερινού επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα. Μπορεί να προκύψουν απρόοπτα, όμως συνέβη στο πρώτο παιχνίδι, όταν αποχώρησε νωρίς ο Ζούνιορ. Τους θέλει όλους στην πρίζα και δεν αποκλείεται στη σημερινή ενδεκάδα να έχουμε και εκπλήξεις. Το κίνητρο είναι για όλους πολύ μεγάλο και το τελευταίο 48ωρο όλοι οι ποδοσφαιριστές έδειξαν να θέλουν πολύ να ξεκινήσουν βασικοί το απόγευμα.

Η σταθερότητα στην άμυνα της ΑΕΛ, οι αλληλοκαλύψεις και το διαρκές τρέξιμο είναι στοιχεία που μπορούν  να κάνουν πιο απλή την αποστολή της ομάδας του Ντούσαν Κέρκεζ. Είναι σίγουρο και λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα (2-1), πως οι γαλαζοκίτρινοι θα δεχθούν πίεση από τον Απόλλωνα. Εκεί θα φανεί πόσο ανθεκτικοί θα είναι οι ποδοσφαιριστές, για να μη δεχτούν γκολ και μετά με υπομονή να οργανωθούν για να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους δώσει την πρόκριση. Θα είναι κλειδί, η σωστή οργάνωση στη μεσαία γραμμή, πως θα αντιδράσουν στην πίεση οι ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν τα άκρα βοηθώντας την άμυνα και βγαίνοντας μπροστά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ