aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Στην… πρίζα μέχρι αύριο

ΑΕΛ: Στην… πρίζα μέχρι αύριο

Οι τραυματισμοί των Πέταρ Φιλίποβιτς και Λαζάρ Πάβλοβιτς, προκάλεσαν απογοήτευση στην ΑΕΛ. Ιδιαίτερα στον Γιανέφσκι, που θέλησε να διευθετηθεί φιλικό παιχνίδι για να δώσει χρόνο συμμετοχής κυρίως σε ποδοσφαιριστές που το είχαν ανάγκη, αφού για διάφορους λόγους δεν ήταν διαθέσιμοι το προηγούμενο διάστημα. Μάλιστα, ο Σκοπιανός τεχνικός στήριζε πολλά στον Φιλίποβιτς, που είναι έμπειρος και θεωρείται ικανός να προσδώσει κάτι καλύτερο στο κέντρο της άμυνας.

Πλέον, στην ομάδα της Λεμεσού είναι στην… πρίζα για τη σοβαρότητα των τραυματισμών και το διάστημα αποχής των ποδοσφαιριστών. Αύριο θα είναι σε θέση να γνωρίζουν, όταν θα έχουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκαν οι Φιλίποβιτς και Πάβλοβιτς.

Οι γαλαζοκίτρινοι από αύριο θα εντείνουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Ανόρθωση στο Τσίρειο, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου. Παιχνίδι που δεδομένα θα απουσιάσει λόγω καρτών ο Σάντος, αλλά και ο τραυματίας Τσέποβιτς. Αμφίβολοι για την ώρα κρίνονται οι Ντζάλμα και Μιραλάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ