aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Στην Κύπρο ο Μέγερι, υπογράφει με μια προϋπόθεση

ΑΕΛ: Στην Κύπρο ο Μέγερι, υπογράφει με μια προϋπόθεση

Η απόκτηση τερματοφύλακα ήταν από τις βασικές προτεραιότητες του Σάββα Παντελίδη στην ΑΕΛ. Ο Ελλαδίτης τεχνικός έχοντας ένα σημαντικό δείγμα από το ρόστερ που παρέλαβε κατέληξε στο συμπέρασμα πως είναι αναγκαία η απόκτηση τερματοφύλακα. Ο αντικαταστάτης του Κέρκεζ δεν πείστηκε από τις εμφανίσεις του Βοζίνια και σε συνδυασμό με τη συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα έδωσε εντολή για απόκτηση πορτιέρε.

Ο Ελλαδίτης κόουτς πήρε την κατάσταση στα χέρια του και επέλεξε μια λύση γνώριμη σε αυτόν, αλλά και στο κυπριακό φίλαθλο κοινό. Ο λόγος για τον Μπάλας Μέγερι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας θήτευσε για αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό Πειραιώς, όπου διετέλεσε από πρώτη μέχρι τρίτη επιλογή στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων. Ακολούθως φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου και εκεί συνεργάστηκε με τον Σάββα Παντελίδη για μερικούς μήνες.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ανήκει στην Γκεζτεπέ Τουρκίας, όπου κατέγραψε μόνο δύο συμμετοχές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 31χρονος τερματοφύλακας είναι στην Κύπρο και το γεγονός αυτό μαρτυρά πως και ο ίδιος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λεμεσού. Υπάρχει συμφωνία τόσο στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, όσο και στο οικονομικό όμως για να ολοκληρωθεί το deal υπάρχει μια βασική προϋπόθεση την οποία οι γαλαζοκίτρινοι μετέφεραν στον Μέγερι. Να μείνει ελεύθερος από την Γκεζτεπέ και να υπογράψει ως ελεύθερος στην ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ