aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Στην εποχή Παντελίδη, θέλει να γυρίσει σελίδα

ΑΕΛ: Στην εποχή Παντελίδη, θέλει να γυρίσει σελίδα

Νέος προπονητής, νέα σελίδα στην ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού από την εποχή Ντούσαν Κέρκεζ περνάει από σήμερα σ’ αυτή του Σάββα Παντελίδη. Με τον Ελλαδίτη τεχνικό στον πάγκο της, με μόλις μία προπόνηση υπό την ευθύνη του, οι γαλαζοκίτρινοι πάνε στην Πάφο για το «διπλό». Μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη, την οποία αγνοούν από τις 17 Οκτωβρίου, όταν τότε επικράτησαν της Ανόρθωσης με 2-1 στο Τσίρειο. Σχεδόν δύο μήνες χωρίς νίκη η ΑΕΛ, που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Για να είναι σε θέση να διεκδικήσει τη νίκη, θα πρέπει πρωτίστως να σκοράρει. Γιατί στην ΑΕΛ ξέχασαν πότε έχουν να πανηγυρίσουν γκολ. Το τελευταίο ήταν επί του Εθνικού Άχνας, στην ισοπαλία 2-2 στο Δασάκι. Τελευταίος σκόρερ ήταν ο Μάιντεβατς στο 44’ του αγώνα με την ομάδα της Άχνας. Στα 11 ημίχρονα που ακολούθησαν, η ΑΕΛ δεν είδε δίκτυα. Σαφώς και δεν είναι συχνό φαινόμενο για την ομάδα της Λεμεσού, που θα θελήσει σήμερα υπό τις οδηγίες του Παντελίδη και να σκοράρει, αλλά και να νικήσει.

Στα βαθιά με το «καλημέρα» ο Ελλαδίτης τεχνικός, που πήρε γεύση από το έμψυχο δυναμικό της νέας του ομάδας, τόσο από την προπόνηση όσο και από βίντεο αγώνων που φρόντισε να παρακολουθήσει. Παράλληλα «διάβασε», όσο του το επέτρεπε το χρονικό περιθώριο, τον σημερινό αντίπαλο, για να είναι προετοιμασμένος για το τι θα βρει απέναντί της η ΑΕΛ. Σε τέτοιες περιπτώσεις, στην παρουσία νέου προπονητή, διαφοροποιείται συνήθως το κλίμα και αλλάζει προς το καλύτερο η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ