aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Στη Βουλγαρία οι σημαντικές αποφάσεις

ΑΕΛ: Στη Βουλγαρία οι σημαντικές αποφάσεις

Από χθες το μεσημέρι η αποστολή της ΑΕΛ πάτησε Βουλγαρία και ήδη οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να τρέχουν και όχι μόνο. Εκεί, στο προπονητικό κέντρο όπου θα βρίσκεται η ομάδα της Λεμεσού για το επόμενο διάστημα μέχρι και τις 19 του μήνα, ο Ζόρζε Σίλας θα κληθεί να λάβει σημαντικές αποφάσεις. Πέρα της προσπάθειάς του να περάσει τη φιλοσοφία του, το πώς θέλει να δουλεύει η ΑΕΛ στον αγωνιστικό χώρο, θα κληθεί να καταλήξει στις βασικές επιλογές. Σε αυτές που θα στηριχθεί κυρίως στο ξεκίνημα, αλλά και στην εξέλιξη της σεζόν.

Το ρόστερ της λεμεσιανής ομάδας μοιάζει αρκετά γεμάτο μετά τις προσθήκες που έγιναν, ενώ πρέπει να θεωρείται σίγουρη και η ένταξη των νεαρών Οσμάν και Αβουκού. Εάν θα προκύψει άλλη προσθήκη μέχρι το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, είναι κάτι που θα το κρίνει ο Σίλας και θα ενημερώσει τη διοίκηση. Μέχρι τώρα ικανοποίησε όλα τα «θέλω» του Πορτογάλου. Στη Βουλγαρία, η ΑΕΛ θα δώσει και τρία φιλικά παιχνίδια.

Η διοίκηση της ΑΕΛ, με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο, εάν δεν προκύψουν εξελίξεις νωρίτερα, θα εντείνει την προσπάθειά της για τερματισμό της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που τέθηκαν από την αρχή εκτός πλάνου του Σίλας. Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται με την αποστολή στη Βουλγαρία, από τη στιγμή που δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Εξάλλου, η ΑΕΛ ενημέρωσε ότι επήλθε συμφωνία για λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άλασταϊρ Ρέινολντς. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ στην περσινή σεζόν και μέτρησε 17 συμμετοχές. Πληροφορίες τον φέρουν να συνεχίζει στη Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ