aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Σταθερότητα μεν, έλλειψη γκολ δε

ΑΕΛ: Σταθερότητα μεν, έλλειψη γκολ δε

Τα χαμένα ντέρμπι, με τις ήττες στο Τσίρειο από τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση με 0-3 και από τον ΑΠΟΕΛ με 0-1 είχαν βάλει πίεση στην ΑΕΛ. Όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν και το τέλος του κόσμου γιατί η ομάδα της Λεμεσού έχει τον τρόπο να επανέρχεται. Η σταθερότητα είναι στοιχείο που διακρίνει την ΑΕΛ κι ας μην είχε επιτυχίες σε κάποιους αγώνες. Με την ΑΕΚ ήταν βελτιωμένη και με τον Απόλλωνα πιο απαιτητική.

Ο βαθμός και η εμφάνιση με τον Απόλλωνα ανέδειξαν την προσήλωση των παικτών στον στόχο τους. Είναι γεγονός πως έχει μια επιθετική αδυναμία, όμως κόντρα στον Απόλλωνα πήγε και πάλι καλά ο Αντόνια, ο Μακρής ήταν δραστήριος, ενώ ο Σχρανζ που πέρασε ως αλλαγή έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει. Για να μπορέσουν να… επιβιώσουν οι γαλαζοκίτρινοι μέχρι τέλους και να διεκδικήσουν τον στόχο τους, θα χρειαστεί η βοήθεια όλων. Ο Ντούσαν Κέρκεζ διορθώνει και βελτιώνει την ομάδα του. Αν στη συνέχεια πάρει σημαντικές βοήθειες από όλους τους ποδοσφαιριστές του, δεν αποκλείεται η πορεία να εξελιχθεί ακόμη καλύτερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ