aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Στα... άρματα ο Σοφοκλέους

ΑΕΛ: Στα… άρματα ο Σοφοκλέους

Πυρ και μανία ήταν ο Ανδρέας Σοφοκλέους μετά το τέλος του ντέρμπι της ΑΕΛ με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.  Ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού έστειλε μήνυμα στο γενικό διευθυντή της ΑΕΛ και ο Θεόδωρος Αντωνίου μιλώντας στη Cablenet μετά το τέλος της αναμέτρησης κτύπησε τις… καμπάνες πολέμου, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για τον διαιτητή της αναμέτρησης Βασίλη Δημητρίου.

«Είναι διαιτητής με παρελθόν. Ο Βασίλης Δημητρίου στιγμάτισε το ποδόσφαιρο απόψε. Άνθρωποι που καθοδηγούνται από αυτούς που ελέγχουν τη διαιτησία όπως ο Τράττος και Καπιτανής… Είναι δύσκολα τα πράγματα. Κάποιες ομάδες είναι ευχαριστημένες με τους Κύπριους και καταλαβαίνετε γιατί είναι ευχαριστημένοι», είπε και συνέχισε: «Ο πρόεδρος της ΑΕΛ δεν θα αφήσει αυτή την κατάσταση να συνεχιστεί. Πρέπει να έρθουν ξένοι διαιτητές, οι Κύπριοι δεν μπορούν». Στην ομάδα της Λεμεσού μπαίνουν στ’ άρματα και τα πυρά είχαν αποδέκτη και τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα για τον οποίο λέχθηκε πως δεν μπορεί να προστατεύσει το άθλημα.

Στην ΑΕΛ δεν σκοπεύουν να μείνουν στις δηλώσεις που έγιναν μετά το ντέρμπι, τις ανακοινώσεις που εκδόθηκαν και σε επιστολές προς την ΚΟΠ. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους προτίθεται να βγει μπροστά και να μιλήσει δημόσια, με το αίτημα για κάθοδο ξένων διαιτητών να είναι από τα πρώτα στην ατζέντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ