aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Σήμερα στην Κύπρο ο Κατσανίκλιτς, αύριο ο Κοντινέλα - Στη διάθεση του Σίλας ο...

ΑΕΛ: Σήμερα στην Κύπρο ο Κατσανίκλιτς, αύριο ο Κοντινέλα – Στη διάθεση του Σίλας ο Μουριέλ

Με πρωινή προπόνηση σήμερα στις 08:00 συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ, ενώ η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 18:30. Αύριο, θα πραγματοποιηθεί μόνο μια προπόνηση, το απόγευμα στις 18:30.

Εν τω μεταξύ το απόγευμα φτάνει στην Κύπρο, ο Αλεξάντερ Κατσανίκλιτς, και αύριο θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Αύριο Πέμπτη αργά το απόγευμα φτάνει στην Κύπρο, και ο Βιτόριο Κοντινέλα, και την Παρασκευή θα περάσει επίσης από τις απαραίτητες εξετάσεις.

Όσον αφορά τον Μουριέλ Μπέκερ πέρασε ήδη από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά και από το απόγευμα θα τεθεί στη διάθεση του Ζόρζε Σίλας. Ο Εύδωρας Σιλβέστρος, πέρασε επίσης από εξετάσεις και συμμετέχει ήδη στις προπονήσεις της ομάδας.

Αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας, από το πρωί άρχισε η διάθεση για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας Yellow, Youth και Αντικάρτας και θα συνεχιστεί η προτεραιότητα τους μέχρι την Τρίτη 26/07. Στη συνέχεια, η διάθεση θα είναι ελεύθερη για όλους τους φίλους της ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ