aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Σίλας συν τέσσερις Πορτογάλοι

ΑΕΛ: Σίλας συν τέσσερις Πορτογάλοι

Η εποχή Χόρχε Σίλας άρχισε και επίσημα στην ΑΕΛ. Ο Πορτογάλος προπονητής ήρθε στην Κύπρο, συναντήθηκε με τον Ανδρέα Σοφοκλέους, υπέγραψε διετές συμβόλαιο, παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Εθνικό και χθες εκδόθηκε το φιρμάνι για τη συνεργασία των δύο πλευρών. Η ΑΕΛ αποτελεί τον τέταρτο σταθμό της προπονητικής καριέρας του 45χρονου τεχνικού, μετά τις Μπελενένσες, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Φαμαλικάο. Θυμίζουμε πως ο Σίλας είχε θητεύσει στην ΑΕΛ ως ποδοσφαιριστής τη σεζόν 2011-12 κατά την οποία οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού στέφθηκαν πρωταθλητές μετά από 44 χρόνια.

Στο προπονητικό επιτελείο θα προστεθούν τέσσερις Πορτογάλοι για τις θέσεις βοηθού προπονητή, προπονητή τερματοφυλάκων, προπονητή φυσικής κατάστασης και προπονητή για την ομάδα Κ19. Επίσης στο προπονητικό τιμ θα προστεθούν ύστερα από απαίτηση του προπονητή, γυμναστής για θέματα ανάλυσης και αποκατάστασης, καθώς επίσης και ακόμα ένας βοηθός προπονητής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ