aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία διαδοχής

ΑΕΛ: Σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία διαδοχής

Τα πάντα στο διοικητικό σκέλος, εννοείται, ότι μπορούσαν να ξεκαθαρίσουν οριστικά εβδομάδες νωρίτερα, ωστόσο ο τελικός κυπέλλου δεν επέτρεπε τον προσανατολισμό.

Από τη στιγμή που το 90λεπτο απέναντι στην Ομόνοια αποτελεί από το βράδυ της Τετάρτης κομμάτι της ιστορίας, οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας βαδίζουν ολοταχώς στην επόμενη μέρα. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους, ενημέρωσε τους παράγοντες του Σωματείου ότι αρχές της επόμενης εβδομάδας αποχωρεί οριστικά από τη διοίκηση της ομάδας, κλείνοντας ένα κεφάλαιο πολλών ετών.

Όπως αφήνεται να διαρρεύσει, ο Σοφοκλέους δεν ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω του. Θα παραμείνει κοντά στα άτομα που θα κληθούν να αναλάβουν το βαρύ φορτίο και εκεί που χρειάζεται θα τους στηρίξει, ακόμα και στον οικονομικό τομέα. Προγραμματίζεται σύντομα συνάντηση για να διευθετηθούν τα πάντα και η ποδοσφαιρική Εταιρεία να περάσει στην απόλυτη ευθύνη του Σωματείου τον επόμενο μήνα.

«Το ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού ενημερώνει ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες διαδοχής της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Με γνώμονα πάντα το καλό του Σωματείου μας, και τον απέραντο σεβασμό στον τεράστιο κόσμο μας, θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής και πρωταγωνιστικής ομάδας», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ