aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Σε ένα μήνα γκρέμισε το «φρούριο» δύο χρόνων

ΑΕΛ: Σε ένα μήνα γκρέμισε το «φρούριο» δύο χρόνων

Τη δεύτερη ήττα της για το πρωτάθλημα γνώρισε το βράδυ του Σαββάτου (30/10) η ΑΕΛ από τον Άρη, για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αυτή ήταν και η δεύτερη συνολικά εντός έδρας ήττα των γαλαζοκιτρίνων, στο σύνολο των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών.

Η πρώτη ήττα ήταν υπενθυμίζουμε αυτή της τέταρτης αγωνιστικής, απέναντι στον επίσης συμπολίτη Απόλλωνα, ξανά ως τυπικά γηπεδούχος ομάδα, ένα σχεδόν μήνα πριν (26/9). Αυτό που προβληματίζει τον Ντούσαν Κέρκεζ είναι το γεγονός ότι αν και ακόμα είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν, η ομάδα του έχει ήδη γνωρίσει δύο εντός έδρας ήττες.

Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, στην οποία δεν είχε γνωρίσει ούτε μια ήττα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (ηττήθηκε τρεις φορές στα πλέι οφ), αλλά και τη σεζόν 2019-20 με μόλις μια ήττα (Νέα Σαλαμίνα) στην Α’ φάση, το Τσίρειο δεν μοιάζει φέτος να είναι πλέον απόρθητο «φρούριο».

Ο Βόσνιος τεχνικός δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει το πολύτιμο «όπλο» της έδρας, που είχε στα χέρια του της δύο προηγούμενες σεζόν. Η ΑΕΛ στήριξε πολλά στον παράγοντα έδρα τα τελευταία χρόνια και στηρίζει και φέτος, που ο πήχης των προσδοκιών έχει ανέβει. Χρειάζεται και θέλει στα παιχνίδια που απομένουν να υψώσει ξανά στο Τσίρειο το «φρούριο» των δύο περασμένων σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ