aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ριστέφσκι, Μιλιντσεάνου και Μαρόσα μιλούν για τη νίκη επί του Εθνικού

ΑΕΛ: Ριστέφσκι, Μιλιντσεάνου και Μαρόσα μιλούν για τη νίκη επί του Εθνικού

Δηλώσεις στη σελίδα της ΑΕΛ μετά τη νίκη (1-0) επί του Εθνικού παραχώρησαν οι Κίρε Ριστέφσκι, Νικολάε Μιλιντσεάνου και Αμαντέι Μαρόσα. Οι τρεις ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων συμφώνησαν ότι ήταν ένας δύσκολος αγώνας, ενώ ο Σκοπιανός κεντρικός αμυντικός μίλησε και για το ντέρμπι της Τετάρτης (26/1) για το κύπελλο κόντρα στον Απόλλωνα.

Όσα δήλωσε ο Κίρε Ριστέφσκι:

«Ναι, ήταν πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς και πολύ σημαντικοί τρεις πόντοι για την ομάδα, για να πάρουμε αυτοπεποίθηση. Ήρθα την κατάλληλη στιγμή για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε», είπε αρχικά, ενώ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα σημείωσε: «Ναι, αγωνιζόμαστε απέναντι στον Απόλλωνα, είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Γνωρίζουμε τι ακριβώς σημαίνει αυτός ο αγώνας και θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε στον θεσμό του κυπέλλου. Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες και πάμε με όλη μας τη δύναμη γι’ αυτό τον αγώνα».

Όσα δήλωσε ο Νικολάε Μιλιντσεάνου:

«Κατ’αρχάς να πω ότι ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε, καθώς ήταν πολύ σημαντικός για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Όσα δήλωσε ο Αμαντέι Μαρόσα:

«Ήταν ένας δύσκολος αλλά σημαντικός αγώνας. Κάναμε τα πάντα για να έρθει η νίκη και οι τρεις βαθμοί και αυτό είναι που μετράει αυτή τη στιγμή. Θέλουμε την ψυχολογία και αυτές οι νίκες είναι που χρειάζεται η ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και με πίστη στην ομάδα αλλά και στις δυνατότητες μας να παλέψουμε τον αγώνα της Τετάρτης και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ