aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: «Ψώνια» από τη Σούπερ Λιγκ

ΑΕΛ: «Ψώνια» από τη Σούπερ Λιγκ

Στην ΑΕΛ, δεν μπλέχθηκαν σε χρονοβόρες αναλύσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν σε άγνωστα προς αυτούς πρωταθλήματα. Πού κινήθηκαν για τα πρώτα θερινά «ψώνια»; Στην ελληνική ασφαλώς αγορά. Εκεί, όπου έριξαν στο γαλαζοκίτρινο καροτσάκι, όχι έναν αλλά δύο μεσοεπιθετικούς παίκτες!

Μετά τον 28χρονο Αχμάντ Μέντες Μορέιρα που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε σε 57 παιχνίδια πρωταθλήματος στον ΠΑΣ Γιάννενα, προχθές βράδυ κατέληξαν σε συμφωνία με τον Τζόναθαν Μόρσεϊ. Ο γεννημένος στη Σουηδία 26χρονος ποδοσφαιριστής και διεθνής στην εθνική ομάδα της Σιέρα Λεόνε, την προηγούμενη διετία αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό, καταγράφοντας 52 συμμετοχές στον μαραθώνιο της Σούπερ Λιγκ.

Ο 26χρονος θα αφιχθεί στη Λεμεσό τις επόμενες ημέρες και αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Όπως ο Μορέιρα έτσι και ο Μόρσεϊ, παίζουν κυρίως στα άκρα της γραμμής κρούσης και διακρίνονται για τη σπιρτάδα στις κινήσεις τους. Κάτι που έλειπε από την περσινή ΑΕΛ. Ο Μόρσεϊ, σημειώνεται, ότι εκτός από τον Παναιτωλικό, αγωνίστηκε στις Δυναμό Βουκουρεστίου, Κίεβο Ιταλίας και στις σουηδικές Μπραγκ, Σούντσβαλ.

Εννοείται πως ο κόουτς της ΑΕΛ, Χρίστος Χαραλάμπους, έχει στο μπλοκάκι και άλλους ποδοσφαιριστές με θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ούτε βιάζεται και ούτε αγχώνεται αφού ξέρει πολύ καλά ότι υπάρχει χρόνος για να «χτίσει» το σύνολο που προσδοκεί. Εκεί που κρίνει απαραίτητο, θα επιδείξει λίγη υπομονή παραπάνω. Από την εγχώρια αγορά, σύντομα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους Γεβρέμοβιτς και Γιαμπλόνσκι. Επιπλέον, ψηλά στο πλάνο είναι η απόκτηση δεξιού μπακ και κεντρικού επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ