aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ψάχνοντας ονειρικό ντεμπούτο

ΑΕΛ: Ψάχνοντας ονειρικό ντεμπούτο

Μπορεί η πρώτη νίκη της ΑΕΛ, μετά από τρεις ήττες και μία ισοπαλία, να έρθει στο ντεμπούτο του Τσεντομίρ Γιανέφσκι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα στο ΓΣΠ; Στην ερώτηση θα προσπαθήσει να απαντήσει καταφατικά απόψε (19:00, Cablenet 1), αναγνωρίζοντας φυσικά πως έχει δύσκολο έργο.

Κάθε αλλαγή φέρνει κάτι διαφορετικό και οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, με νέο προπονητή τον Σκοπιανό, περιμένουν πως θα χαράξουν νέα πορεία. Κυρίως, είναι αποφασισμένοι να αποβάλουν τις κακές εντυπώσεις που άφησαν στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές και θα προχωρήσουν όσο γίνεται ανεπηρέαστοι.

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, την έλευση του νέου «αφεντικού» στο βοηθητικό του Τσιρείου και τη δουλειά που έγινε στο διάστημα που μεσολάβησε, οι «λέοντες» θα προσπαθήσουν να καταθέσουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν για να φτάσουν στη νίκη και να δημιουργήσουν νέα δεδομένα. Το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο μετά τα αρνητικά αποτελέσματα που προηγήθηκαν, ωστόσο η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έγινε και προς αυτή την κατεύθυνση.

Θετικό αποτέλεσμα μπορεί να εκληφθεί και ισοπαλία ασφαλώς, για αρχή υπό τις οδηγίες του Γιανέφσκι. Άλλωστε όλοι ξέρουν τη δυναμική του αντιπάλου, που έχει βλέψεις για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εντούτοις, υψηλούς στόχους έθεσε και η ΑΕΛ, άλλωστε ο πρόεδρός της, Ανδρέας Σοφοκλέους και η διοίκησή του επιθυμούν πολύ την επιστροφή της σε πρωταγωνιστικό ρόλο και φάνηκε από τις κινήσεις του περασμένου καλοκαιριού.

Γι’ αυτό και με ενδεχόμενη νίκη θα είναι ακόμα καλύτερα ασφαλώς για τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού. Διότι θα φέρει τα πρώτα χαμόγελα στη σεζόν, θα αλλάξει άρδην τη διάθεσή τους και θα δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Όσο για το απευκταίο -γι’ αυτούς- σενάριο της ήττας, θα τους διατηρήσει στον πυθμένα με ένα βαθμό και θα διατηρηθεί το κλίμα αβεβαιότητας για τις δυνατότητές τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ