aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ψάχνει το πρώτο «διπλό»

ΑΕΛ: Ψάχνει το πρώτο «διπλό»

Η δεύτερη έξοδος της ΑΕΛ είναι και πάλι στη Λευκωσία. Την προηγούμενη φορά ήταν με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, μένοντας στην ισοπαλία (1-1), τώρα είναι με την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο (18:00, Cytavision1). Η ομάδα της Λεμεσού θα ψάξει το πρώτο «διπλό» στη σεζόν, αφήνοντας πίσω τα δύο διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα αφού της ισοπαλίας με τους μαυροπράσινους ακολούθησε η ήττα από τον Απόλλωνα.

Παρόλο που, όπως φάνηκε, δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος, οι γαλαζοκίτρινοι πάνε στο σημερινό παιχνίδι με την ετικέτα του φαβορί. Αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα απέναντι στην ΠΑΕΕΚ, που στα πρώτα τρία ματς άφησε θετικές εντυπώσεις, ακόμη και στο πρόσφατο με τον ΑΠΟΕΛ κι ας ηττήθηκε. Ο Κέρκεζ από την πρώτη στιγμή διαβεβαίωσε τους ποδοσφαιριστές του ότι εάν δεν αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία τον σημερινό αντίπαλο θα βρεθούν προ εκπλήξεως. Γι’ αυτό αναμένει από τους παίκτες του μεστή εμφάνιση, που θα τους επιτρέψει να φύγουν με το «διπλό» από το Μακάρειο.

Η ΑΕΛ διαθέτει ποιότητα και εμπειρία έναντι της αντιπάλου της. Απομένει να κάνει το παιχνίδι της. Της αρέσει να είναι κυρίαρχος, με υπομονή, καλή και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας. Με αυτό τον τρόπο θα θελήσει να επιβληθεί και αφού δημιουργήσει ευκαιρίες να τις αξιοποιήσει. Την ίδια ώρα με καλές επιστροφές και αλληλοκάλυψη να μη δώσει τη δυνατότητα στην ΠΑΕΕΚ να της κάνει τη ζημιά, κυρίως στις αντεπιθέσεις. Ο Κέρκεζ παρακολούθησε αγώνες της ΠΑΕΕΚ, γωρίζει πού θα πρέπει η ομάδα του να τη «χτυπήσει» και αναμένει τα όσα δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές τους στις προπονήσεις να βγουν και στον αγωνιστικό χώρο του Μακαρείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ