aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ψάχνει πρώτη νίκη μέσω αναμπουμπούλας

ΑΕΛ: Ψάχνει πρώτη νίκη μέσω αναμπουμπούλας

Δεν την έφταναν τα αγωνιστικά ζητήματα, που είχαν ως αποτέλεσμα την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας αφού η ομάδα βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, προκύπτουν κι άλλες αρνητικές εξελίξεις λίγες ώρες πριν από ένα ντέρμπι. Την ώρα, λοιπόν, που η ΑΕΛ καλείται να δώσει σήμερα ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια στο Τσίρειο (19:00, Cytavision1), οι Θεόδωρος Αντωνίου (γενικός διευθυντής) και Πέτρος Γούλας (τμήμα μάρκετινγκ) αποχώρησαν.

Ο δεύτερος, μάλιστα, τόνισε ότι «δεν τίθεται να συνεργαστώ ξανά με την ΑΕΛ όσο στην προεδρία είναι ο Ανδρέας Σοφοκλέους». Οι πιο πάνω εξελίξεις είχαν ως αποτέλεσμα το Δ.Σ. του σωματείου να ορίσει έκτακτη συνεδρία για μεθαύριο Τετάρτη. «Κύριο θέμα τα τεκταινόμενα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, όπου θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις», σημειώνει σε ανακοίνωσή του. «Το Δ.Σ. του σωματείου θέλει να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας ότι παρακολουθεί στενά τι γίνεται και ότι θα λάβει τις αποφάσεις που πρέπει», προσθέτει.

Μέσα σ’ όλα αυτά, λοιπόν, η ΑΕΛ θα δώσει ένα σημαντικό παιχνίδι. Ο Γιανέφσκι και οι ποδοσφαιριστές τη δουλειά τους. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες, με τον Σκοπιανό τεχνικό να αναμένει ότι οι παίκτες του θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός δύσκολου αγώνα. Η ΑΕΛ ψάχνει την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Στα τελευταία δύο παιχνίδια, με ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας και Ερμή στο Τσίρειο για το κύπελλο, διατήρησε το μηδέν παθητικό. Σ’ αυτό το στοιχείο θα στηρίξει την προσπάθειά της και σήμερα, ενώ για να ελπίζει σε νίκη θα πρέπει να δημιουργήσει ευκαιρίες και κυρίως να τις αξιοποιήσει. Τα μόλις δύο γκολ ενεργητικό «φωνάζουν» για την τρομερή αδυναμία στο σκοράρισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ