aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ψάχνει μια μεγάλη νίκη

ΑΕΛ: Ψάχνει μια μεγάλη νίκη

Η τελευταία φορά που η ΑΕΛ πέτυχε νίκη σε ντέρμπι ήταν στις 17 Οκτωβρίου 2021. Επικράτησε της Ανόρθωσης με 2-1 στο Τσίρειο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Από τότε πέρασαν ήδη τρεις μήνες. Είναι κι αυτό δείγμα της κακής πορείας που διένυσε η ΑΕΛ από το πιο πάνω παιχνίδι και έπειτα. Κακές εμφανίσεις, σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, που είχε ως επακόλουθο την αλλαγή προπονητή.

Πλέον, στην ομάδα της Λεμεσού και με τέσσερα νέα πρόσωπα στο ρόστερ, αλλά και τον Παντελίδη όσο κυλά ο χρόνος να περνά τη δική του φιλοσοφία, στην ΑΕΛ αναμένουν καλύτερες μέρες. Προσδοκούν πως η πρόσφατη νίκη επί του Εθνικού θα αποτελέσει το εφαλτήριο για μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων που θα επιτρέψουν στην ομάδα να ανέλθει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Η ΑΕΛ ψάχνει μια μεγάλη νίκη, είτε αυτή θα είναι σε έκταση του σκορ είτε επί ενός αντιπάλου με υψηλές απαιτήσεις.

Αύριο η ΑΕΛ θα δώσει τον πρώτο αγώνα της με τον Απόλλωνα για τη Β’ φάση του Κυπέλλου. Να, λοιπόν, μια πρώτης τάξεως πρόκληση για να πετύχει αποτέλεσμα που θα τη χρίζει ως φαβορί στον επαναληπτικό. Δύσκολο το παιχνίδι, όμως στην ΑΕΛ θέλουν να φθάσουν μέχρι τέλους στον θεσμό του Κυπέλλου και θα επιδιώξουν μέσα από τις διπλές αναμετρήσεις με τον συμπολίτη τους να προχωρήσουν στην επόμενη φάση. Θα απουσιάσει και πάλι ο Μεντόγεβιτς, διαθέσιμος θα είναι αυτή τη φορά ο Μπαλντέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ