aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ψάχνει καρέ νικών στο Τσίρειο

ΑΕΛ: Ψάχνει καρέ νικών στο Τσίρειο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Κουμάντο στο γήπεδό της, κάνει η ΑΕΛ! Υποχρέωσε σε ήττα τις Νέα Σαλαμίνα, Καρμιώτισα και Παραλίμνι. Σήμερα, φιλοξενώντας τον Ερμή (16:00), ομάδα της δυναμικότητας λίγο ή πολύ των πιο πάνω, θα ψάξει μόνο την επιτυχία. Σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα φθάσει το καρέ νικών, μετρώντας το απόλυτο των βαθμών, «φωνάζοντας» εκ νέου τη δυναμική που αναπτύσσει στην έδρα της κι ας γίνονται χωρίς κόσμο οι αγώνες.

Παράλληλα, με επιτυχία θα τριτώσει το καλό αφού η ΑΕΛ μετρά ήδη δύο διαδοχικές νίκες, επί των Παραλιμνίου και Δόξας. Θέλει να «χτίσει» ένα σερί, που θα της επιτρέψει να διατηρηθεί και σε ψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά και να τονωθεί το ηθικό των παικτών της ενόψει της συνέχειας.

Η ομάδα του Κέρκεζ, στο Τσίρειο στα τρία ματς που πέτυχε ισάριθμες νίκες, είδε δίχτυα εννιά φορές, ενώ δέχθηκε τρία γκολ. Θα επιδιώξει και σήμερα να αξιοποιήσει την έδρα της, να φθάσει στην έκτη νίκη της στο πρωτάθλημα και να παραμείνει σταθερά στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Απέναντί της θα βρει τον μαχητικό Ερμή, έναν αντίπαλο που παίζει με σφικτή άμυνα και κάνει αφάνταστα δύσκολο το έργο των αντίπαλων επιθετικών. Ο Κέρκεζ γνωρίζει τι θα αντιμετωπίσει η ομάδα του και ετοίμασε το πλάνο με το οποίο προσδοκεί να φέρει εις πέρας την αποστολή της. Ένα γρήγορο γκολ σε τέτοια ματς φαντάζει ως το ιδανικό σενάριο και αυτό θα ψάξει η ΑΕΛ.

Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων δεν υπολογίζει και πάλι τον Έουλερ. Μαέ και Ράσο κρίνονται ως αμφίβολοι. Ο Αβραάμ που αγωνίστηκε ως αλλαγή με τη Δόξα, είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Σε σχηματισμό 4-3-3, η ΑΕΛ αναμένεται να παρουσιαστεί με τους Βοζίνια, Σάντος, Τεϊσέιρα, Μπουνόζα, Κυριάκου (ή Αβραάμ), Μεντόγεβιτς, Ριέρα, Παπαφώτη, Τόρες, Ντανίλο, Μάιντεβατς (ή Μπάμπιτς).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ