aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Προβάδισμα Γιανέφσκι, εναλλακτική ο Σίλας

ΑΕΛ: Προβάδισμα Γιανέφσκι, εναλλακτική ο Σίλας

Στο… τραπέζι για τη θέση του προπονητή στην ΑΕΛ έχει ριχτεί και το όνομα του Σίλας. Ο Πορτογάλος πρώην ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων (2011-12) κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και η περίπτωση του εξετάζεται.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως τεχνικός της Μπελενένσες, μέσω της οποίας «κέρδισε» το εισιτήριο για τη μεγάλη Σπόρτινγκ, ενώ ακολούθησε και η Φαμαλικάο, από την οποία έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Μάρτιο.

Πάντως, ισχυρό προβάδισμα για το «τιμόνι» της ΑΕΛ φαίνεται να διατηρεί ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι, που αποτελεί βασικό στόχο του Ανδρέα Σοφοκλέους για τη θέση του προπονητή. Εμπόδιο αποτελεί το συμβόλαιο του με τη Νότιο Αφρική. Εφόσον μείνει ελεύθερος υπαρχει αισιοδοξία ότι θα προκύψει οριστική συμφωνία για συμβόλαιο ενάμιση χρόνου

Σε περίπτωση που η προσπάθεια για υπογραφή συμβολαίου με τον Σκοπιανό δεν αποφέρει καρπούς, οι λεμεσιανοί θα στραφούν προς την εναλλακτική λύση του Σίλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ