aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Πρόσθεσε ένα θηρίο στη μεσοεπιθετική γραμμή

ΑΕΛ: Πρόσθεσε ένα θηρίο στη μεσοεπιθετική γραμμή

Και ξαφνικά, σχεδόν από το πουθενά, έσκασε μετεγγραφή για την ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού ενημέρωσε χθες αργά το απόγευμα για τη συμφωνία της με τον Αγγλο-κογκολέζο μέσο, Άαρον Τσίμπολα.

Πρόκειται για 27χρονο χαφ που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής (κυρίως «οκτάρι») και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην τουρκική Γκεντσλερμπιρλίγκι καταγράφοντας 27 συμμετοχές και δύο γκολ ενώ προηγουμένως με την σκωτσέζικη Κιλμάρνοκ μέτρησε 78 εμφανίσεις (τέσσερα γκολ, δύο ασίστ) σε τρία χρόνια. Αγωνίστηκε επίσης σε Άβες, Μπέβερεν, Ρέντινγκ, Νότιγχαμ Φόρεστ και Άστον Βίλα.

Ο Χόρχε Σίλας, αξιολόγησε τον συγκεκριμένο παίκτη, κρίνοντας ότι μπορεί να προσδώσει μεγαλύτερη ποιότητα στον χώρο κέντρου, ανάβοντας το πράσινο φως για την απόκτησή του. Εκτός από τις καλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις που κουβαλά, πρόκειται για μέσο με καλές επιδόσεις στον επιθετικό τομέα, κάτι που ο προπονητής της ΑΕΛ είχε προσμετρήσει.

Οι γαλαζοκίτρινοι της νέας σεζόν, φαίνεται ότι χτίζονται σε πολύ πιο γερές βάσεις σε σχέση με πέρσι, δείχνοντας ικανοί να διανύσουν μία πορεία εκ διαμέτρου αντίθετη σε σχέση με την περσινή. Φτάνει το σύνολο του Σίλας να δέσει και να μπει με ορμή στη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία κρύβει πολλές προκλήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ