aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Προσεχτικοί και συγκεντρωμένοι

ΑΕΛ: Προσεχτικοί και συγκεντρωμένοι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το σημερινό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα είναι ασφαλώς δύσκολο και θα πρέπει να είναι προσεχτικοί και συγκεντρωμένοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ για να φτάσουν στη νίκη. Οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάστηκαν πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα για το Σούπερ Καπ και ο στόχος τους είναι να δώσουν συνέχεια στην επιθετικότητα που έδειξαν το περασμένο Σάββατο. Δεν χωρεί αμφιβολία  πως έχουν ζόρικη αποστολή, όμως η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ορισμένοι ποδοσφαιριστές έχουν ανέβει και είναι σε θέση να οδηγήσουν την ΑΕΛ σε πορεία αντάξια των προσδοκιών. Μοναδική απουσία είναι αυτή του Αντάμοβιτς, ο οποίος θα είναι έτοιμος σε ένα μήνα. Οι Βοζίνια και Κάρλος ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, συνεπώς υπολογίζονται από τον προπονητή.  Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Αντωνίου, ενώ είναι άγνωστο ποιος θα προτιμηθεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μαέ τα πήγε καλά με τον ΑΠΟΕΛ, ο Χουράδο δείχνει ανεβασμένος, ενώ ο Κάρλος ήταν βασικός πριν τραυματιστεί.

Είναι ευχάριστος όμως ο πονοκέφαλος για τον τεχνικό της ΑΕΛ. Αν προσπαθήσουμε να κάνουμε μία πρόβλεψη για την ενδεκάδα, με την οποία θα αρχίσει το παιχνίδι η ομάδα της Λεμεσού, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βοζίνια και στα άκρα της άμυνας οι Ν. Τεϊσέιρα, Γουίλερ. Μπορεί όμως να δούμε και τον Αντωνίου να παίρνει τη θέση στο δεξί άκρο. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Ζούνιορ με τον Γκοντάλ, αν και παίζει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Α. Τεϊσέιρα στη θέση του δεύτερου. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Γκαθτανιάγα με τον Μεντόγιεβιτς και πιο μπροστά ο Γκαζαριάν. Στην κορυφή θα είναι ο Κάρλος και στις πτέρυγες οι Τόρες, Αβραάμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ