aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Πρόκληση το άλμα τριών θέσεων!

ΑΕΛ: Πρόκληση το άλμα τριών θέσεων!

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μια τεράστια πρόκληση έχει ενώπιόν της η ΑΕΛ ενόψει του αυριανού εξ αναβολής αγώνα με τον Ολυμπιακό για τη 14η αγωνιστική. Με νίκη θα κάνει άλμα τριών θέσεων και από την πέμπτη θα βρεθεί στη 2η θέση της βαθμολογίας! Θα φθάσει τους 31 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Με τη δύναμη της έδρας -στο Τσίρειο μετρά το απόλυτο των βαθμών- η ομάδα του Κέρκεζ θα θελήσει να «χτυπήσει» τον αγώνα απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως έδειξε στη μέχρι τώρα πορεία της.

Οι γαλαζοκίτρινοι γνωρίζουν πως είναι υψηλός ο βαθμός δυσκολίας της αυριανής αναμέτρησης, όμως την ίδια ώρα πιστεύουν ότι εάν φθάσουν σε υψηλά στάνταρντ απόδοσης και είναι αποτελεσματικοί, θα επιστρέψουν στις επιτυχίες. Και στο τελευταίο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, παρά την απώλεια βαθμών (1-1), η ΑΕΛ έχει πολύ καλή απόδοση παίζοντας και με δέκα ποδοσφαιριστές· απλώς της έλειψε το γκολ. Το αυριανό ματς πέρα από καλή εμφάνιση θα χρειαστεί και δύναμη αφού ο αντίπαλος έχει ποδοσφαιριστές με ψηλά κορμιά και ικανούς.

Η προετοιμασία της ΑΕΛ ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Κέρκεζ να μετρά και πάλι σημαντικό αριθμό απουσιών. Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μπουνόζα, Μεντόγεβιτς, Έουλερ και Δημήτρης Αβραάμ αλλά και ο τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες Τόρες.

Βεβαίως, πέρασε και πιο δύσκολα ο Κύπριος τεχνικός, γι’ αυτό, όπως τόνισε στο παρελθόν, ασχολείται με όσους έχει διαθέσιμους και όχι με τους απόντες. Πιθανότατα να επανέλθει ο Κυριάκου σε σχέση με το προηγούμενο ματς και να προκύψουν εσωτερικές κινήσεις για να καλυφθεί το κενό του Τόρες. Να παίξει δηλαδή ο Αντωνίου ως εξτρέμ. Θέση διεκδικεί και ο Παπαφώτης, που αν την πάρει, ο Ντανίλο θα μετακινηθεί ως εξτρέμ και θα έχει ρόλο αντι-Τόρες.

Όσον αφορά στο μετεγγραφικό τοπίο, στην ΑΕΛ το ψάχνουν για κεντρικό αμυντικό, ενώ είναι πιθανό το σενάριο να γίνει άλλη μια κίνηση που θα αφορά στην επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ