aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Προχωρά σε αλλαγές ο Κέρκεζ

ΑΕΛ: Προχωρά σε αλλαγές ο Κέρκεζ

Η απουσία του Ανδρέα Κεραυνού λόγω της αποβολής του στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα άνοιξε και πάλι την πόρτα της ενδεκάδας στον Βοζίνια, ενόψει του σημερινού (1/10, 18:00) αγώνα με την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ενδέχεται να μην είναι το μόνο νέο πρόσωπο στο αρχικό σχήμα της ΑΕΛ. Θέση διεκδικούν κατά κύριο λόγο οι Κύπριοι, Σωτηρίου και Παπαφώτης. Εάν προτιμηθούν θα πάρουν τη θέση των Ριστέφσκι και Ριέρα ή Ζντραφκόσκι αντίστοιχα. Ακόμη, θέση διεκδικούν και οι Έουλερ, Μάζουρεκ.

Η ΑΕΛ, λοιπόν, εκτός απροόπτου θα παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο του Μακαρείου με τους Βοζίνια, Σάντος, Τεϊσέιρα, Σωτηρίου, Μαζάν ή Έουλερ, Μεντόγιεβιτς, Παπαφώτη, Ριέρα ή Μάζουρεκ, Τόρες, Πελέ, Τσέποβιτς. Το ευχάριστο για τον Κέρκεζ είναι ότι θα έχει και πάλι γεμάτο πάγκο αφού θα απουσιάσουν μόνο οι μόνιμα απόντες Αντωνίου, Ανδρέου και Φραντζής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ