aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Προ των πυλών τερματοφύλακας

ΑΕΛ: Προ των πυλών τερματοφύλακας

Κοντά σε συμφωνία με τερματοφύλακα βρίσκεται η ΑΕΛ. Θέση που αποτελεί προτεραιότητα για να καλυφθεί, από τη στιγμή που θα αποτελέσει παρελθόν ο Βοζίνια. Έγινε πρόταση σε τερματοφύλακα που κρίθηκε ικανός να αποτελέσει μέρος του ρόστερ και να συμβάλει σε ανάκαμψη της ομάδας και στην ΑΕΛ αναμένουν την απάντησή του. Ο Παντελίδης θα επιδιώξει να πάει σε όσο το δυνατό γνώριμες επιλογές, προσδοκώντας ότι οι μετεγγραφές που θα υλοποιηθούν θα βοηθήσουν την ΑΕΛ να βρεθεί στον σωστό δρόμο.

Πέραν του τερματοφύλακα και του ακραίου επιθετικού (κατατέθηκε πρόταση στη Δόξα για Μπαλντέ), οι άλλες δύο θέσεις, που προτίθεται η ΑΕΛ να προχωρήσει σε προσθήκες, αφορούν στην επίθεση και στη μεσαία γραμμή. Επιθετικός κορυφής, ευέλικτος και σε θέση να αγωνιστεί και ως περιφερειακός. Βασική προϋπόθεση αποδεδειγμένα να έχει το εύκολο γκολ. Είναι δύσκολη η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, αλλά στην ομάδα της Λεμεσού είναι αποφασισμένοι να το ψάξουν καλά και να εντάξουν στο ρόστερ τους την καλύτερη δυνατή επιλογή. Όσο για το μέσο, να είναι καλός χειριστής της μπάλας και να δημιουργεί παιχνίδι.

Την ώρα που εντείνεται η προσπάθεια για τις μετεγγραφές, στην ομάδα σκέφτονται και το ντέρμπι με τον Απόλλωνα την προσεχή Δευτέρα. Ζητούμενο μόνο η νίκη. Ο Παντελίδης δεν θα έχει διαθέσιμους τους Μάιντεβατς, Μαζάν και Ριστέφσκι, λόγω καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ