aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί…

ΑΕΛ: Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί…

Πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από την επιτυχία επί της Νέας Σαλαμίνας, που ήταν η τρίτη διαδοχική στο πρωτάθλημα, η ΑΕΛ ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Ακρίτα για την 9η αγωνιστική. Ο Γιανέφσκι με μόλις δύο προπονήσεις, χθες και σήμερα αφού την Τρίτη το πρόγραμμα περιλάμβανε αποθεραπεία, καλείται να παρουσιάσει έτοιμη την ομάδα του να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί. Με τον Σκοπιανό στον πάγκο της, η ΑΕΛ είναι αήττητη. Δείγμα της δουλειάς και κυρίως της αλλαγής που επέφερε ο νέος προπονητής.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Πλουτής Αβραάμ, ο Μιραλάς θα είναι στην αποστολή αφού έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του. Ο Φιλίπποβιτς ανεβάζει ρυθμό, ενώ ο Σις μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Θα διαφανεί σήμερα εάν θα προλάβουν να βρίσκονται στην αποστολή, όπως και ο Κάσα, που αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα. Ο Γιανέφσκι ενδέχεται να θελήσει να αλλάξει πρόσωπα, όχι πολλά, σχέση με τον τελευταίο αγώνα της ομάδας του, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Ήταν κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος ότι, η εικόνα της ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα ήταν η χειρότερη στην παρουσία του στον πάγκο.

Ως εξαιρετικά δύσκολο χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ το αυριανό παιχνίδι. «Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, είτε παίζεις με τον τελευταίο είτε με τον πρώτο. Είμαστε η ομάδα που θα έχει τον περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε» είπε και πρόσθεσε: «Έχουμε πλέον αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε στην ομάδα μας. Έχουμε βάλει κάποιους στόχους από την αρχή της χρονιάς, ποτέ δεν τους αλλάξαμε και θα κριθούμε στο τέλος της σεζόν». Καταλήγοντας, διερωτήθηκε: «Παίξαμε Δευτέρα και παίζουμε Παρασκευή χωρίς λόγο. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Θα το παλέψουμε και αυτό».

Εξάλλου, η ΚΟΠ όρισε χθες το πρόγραμμα της Β’ φάσης του Κυπέλλου. Το ντέρμπι ΑΕΛ – Απόλλων θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου και κατά πάσα πιθανότητα στο νέο γήπεδο. Σ’ αυτό το ενδεχόμενο, η ΑΕΛ, που είναι η γηπεδούχος, θα δώσει στον φιλοξενούμενο Απόλλωνα μόλις το 10% των εισιτηρίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ