aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Πρέσινγκ σε Σοφοκλέους!

ΑΕΛ: Πρέσινγκ σε Σοφοκλέους!

Όλα είναι πιθανά στην ΑΕΛ. Εκεί που ο Ανδρέας Σοφοκλέους θα αποχωρούσε οριστικά από τα διοικητικά, η δυστοκία από πλευράς Σωματείου για να αναλάβει την ποδοσφαιρική ομάδα, ενδέχεται να ανατρέψει το σκηνικό.

Άλλωστε, δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι, το Σωματείο ζήτησε και είχε συνάντηση με τον πρόεδρος της Εταιρείας, σε μια προσπάθεια να ανατραπεί το σκηνικό και να συνεχίσει να ηγείται της ΑΕΛ. Ωστόσο, για την ώρα παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις του Σοφοκλέους, εάν δηλαδή επιμένει στην απόφασή του ή είναι σε θέση να συνεχίσει.

Το τι ειπώθηκε στην πρωινή συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Σωματείου με τον πρόεδρο Σοφοκλέους, θα συζητηθεί σε έκτακτη συνεδρία στις 14:00. Εκεί θα ενημερωθούν όλα τα μέλη της διοίκησης του Σωματείου και αναλόγως θα ληφθούν αποφάσεις. Όπως διαμορφώθηκε το σκηνικό, στο Σωματείο κρέμονται από τα χείλη του Σοφοκλέους. Εντός της ημέρας, λοιπόν, έπονται εξελίξεις στην ΑΕΛ, που θα καθορίσουν την επόμενη μέρα στην ποδοσφαιρική ομάδα. Τη δεδομένη στιγμή όλα είναι ρευστά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ