aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Πρεμιέρα στην Αλβανία, με σούπερ ανατροπή της Βλάζνια

ΑΕΛ: Πρεμιέρα στην Αλβανία, με σούπερ ανατροπή της Βλάζνια

Εκεί που οι άνθρωποι της ΑΕΛ είχαν έτοιμη και την κάθε λεπτομέρεια που αφορούσε το ταξίδι για τη Βοσνία και τη διαφαινόμενη μονομαχία με την Σιρόκι Μπρίζεκ η Βλάζνια έκανε τη μεγάλη ανατροπή στον επαναληπτικό που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα. Επικράτησε με 3-0, ανέτρεψε την ήττα με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι και θα είναι ο αντίπαλος της λεμεσιανής ομάδας στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με δράστες τους Γκιουρτζεβίκι (46’, 78’) και Ιμαμί (62’). Ο πρώτος αγώνας της ΑΕΛ θα διεξαχθεί στο Τσίρειο στις 22 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στην Αλβανία στις 29 του μήνα.

Το προφίλ της Βλάζνια (Aλβανία)

Ιδρύθηκε το 1919, έδρα της είναι το Loro Boriçi Stadium, χωρητικότητας 16.022 θεατών.  Κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας 10 φορές, όμως το τελευταίο της ήταν 20 χρόνια πριν και συγκεκριμένα τη σεζόν 2000-01. Στη λήξασα σεζόν έφτασε στην πηγή, αλλά δεν τα κατάφερε αφού έχασε τον τίτλο στην ισοβαθμία από την Τεούτα.

Η παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αποτελεί από μόνο της επιτυχία, καθώς τελευταία φορά που έπαιξε στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ ήταν τη σεζόν 2011-12 όταν αποκλείστηκε από την Τουν Ελβετίας με ισοπαλία 0-0 και ήττα με 1-2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ