aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Πονοκέφαλος στην αιχμή του δόρατος

ΑΕΛ: Πονοκέφαλος στην αιχμή του δόρατος

Στο ρόστερ της ΑΕΛ υπάρχουν τρεις επιθετικοί κορυφής. Πρόκειται για τους Τσέποβιτς, Μάιντεβατς και Τσάβες. Στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ, επιλέγηκε για πρώτη φορά ο τελευταίος. Ήταν δραστήριος ώς ένα σημείο.

Ο Τσέποβιτς, που ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, στη συνέχεια σίγησε. Ακόμη ψάχνει το γκολ μετά το πρώτο ματς που πέτυχε δύο επί της Πάφος FC. Ψάχνεται ο Σέρβος, που ήλθε για να κάνει τη διαφορά και να καλύψει το κενό του Μαέ, αλλά απογοητεύει.

Όσον αφορά στον Μάιντεβατς, αν και δεν θεωρείται ως η βασική επιλογή για την επίθεση, είναι ο επιθετικός με τα περισσότερα γκολ, τρία. Μάλιστα, τα δύο επί της ΠΑΕΕΚ, προερχόμενος ως αλλαγή.

Ο Κέρκεζ το σκέφτεται για την επιλογή μπροστά, αφού η ΑΕΛ τα τελευταία τέσσερα ματς δεν είδε δίχτυα. Είναι ένα σοβαρό ζήτημα και αναμένει ότι στο αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια, η ομάδα του θα «ξεμπουκώσει». Θα σκοράρει, λόγος για να πάρει τα πάνω της. Ερωτηματικό, λοιπόν, η επιλογή για την κορυφή της επίθεσης, με τους Τσέποβιτς, Μάιντεβατς και Τσάβες να διεκδικούν επί ίσοις όροις τη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ