aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Πολύτιμες ανάσες πριν από τους «τελικούς»

ΑΕΛ: Πολύτιμες ανάσες πριν από τους «τελικούς»

Την ευκαιρία να πάρουν υπερπολύτιμες ανάσες ενόψει του επόμενου και καθοριστικού μήνα έχουν στην ΑΕΛ. Βλέπετε, ο Απρίλιος περιλαμβάνει τις διπλές αναμετρήσεις για την ημιτελική φάση του κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό, όπου η πρόκριση δεν σηκώνει καμία διαπραγμάτευση.

Εξάλλου, η κατάκτηση του τροπαίου αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα της Λεμεσού ώστε να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο για τις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Ο Γιανέφσκι, λειτουργεί με γνώμονα τα συγκεκριμένα 90λεπτα, συνεχίζοντας να είναι απαιτητικός με τους παίκτες του.

Σε μία άλλη εξέλιξη, αντιπροσωπεία της εταιρείας και του σωματείου της ΑΕΛ, είχαν χθες συνάντηση με τον αρχηγό Αστυνομίας, Στυλιανό Παπαθεοδώρου, με αφορμή τις πρόσφατες επιστολές που στάλθηκαν και τα παράπονα που εκφράστηκαν για τη συμπεριφορά της αστυνομίας προς τους φιλάθλους της λεμεσιανής ομάδας.

Η συζήτηση έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, έγινε ανταλλαγή απόψεων, εισηγήσεων και εξηγήσεων. Κοινός στόχος, όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση, είναι η πάταξη της βίας στα γήπεδα και η καλύτερη αντιμετώπιση του κοινού από την αστυνομία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ