aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ποιος αδικεί τον Παντελίδη και τους παίκτες του;

ΑΕΛ: Ποιος αδικεί τον Παντελίδη και τους παίκτες του;

Νέα ήττα για την ΑΕΛ λοιπόν, αυτή τη φορά με 1-3 από την ΑΕΚ. Σύμφωνα πάντως με όσα έδειξε στο πρώτο ημίχρονο του σαββατιάτικου (26/2), ήταν φανερό ότι μπορούσε να διεκδικήσει τη νίκη με περισσότερες αξιώσεις. Προηγείτο 1-0, είχε δύο δοκάρια (το ένα με πέναλτι), άλλες δύο σημαντικές στιγμές και γενικά, «πατούσε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Εντούτοις, ο Σάββας Παντελίδης και οι ποδοσφαιριστές του «ψήφησαν» Απόλλων.

Ο Ελλαδίτης με τις αλλαγές του μετά την ανάπαυλα και οι παίκτες του με την εικόνα τους στη συνέχεια του παιχνιδιού στο «ΑΕΚ Αρένα».

Ποιος τους αδικεί όμως; Η ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης (2/3) και η προσπάθεια ανατροπής του 0-1, είναι ό,τι έχουν οι γαλαζοκίτρινοι για να μην είναι αδιάφοροι στο υπόλοιπο της σεζόν. Απέμειναν τρεις αγωνιστικοί μήνες, που δίχως στόχους στο κύπελλο θα είναι βασανιστικοί στο β’ γκρουπ.

Μοναδική διέξοδος για συμμετοχή στο Κόνφερενς Λιγκ άλλωστε, είναι η κατάκτηση του δεύτερου τη τάξει τίτλου του κυπριακού ποδοσφαίρου. Μόνο έτσι σώζεται η «παρτίδα»: να κλείσει η αγωνιστική περίοδος με το τρόπαιο στη βιτρίνα της ΑΕΛ και την εξασφάλιση εισιτηρίου στη νεοσύστατη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Παντελίδης πάντως ζήτησε συγγνώμη για την ήττα και την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα, απάντησε: «Πρώτα πρέπει να γιατρέψουμε το σημερινό (σ.σ: 26/2). Μίλησα στα παιδιά και τους είπα να μην έχουν στο μυαλό το επόμενο ματς. Κάποιοι έκαναν κακό στον εαυτό τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ