aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Πλησιάζει ο Κόλμαν

ΑΕΛ: Πλησιάζει ο Κόλμαν

Σε καλό δρόμο η προσπάθεια σύναψης συνεργασίας με τον Ουαλό τεχνικό.

Η δουλειά που έκανε ο Ντούσαν Κέρκεζ ως προπονητής της ΑΕΛ ήταν αξιοπρόσεκτη και εκτιμάται από όλους στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο. Γι’ αυτό και η διοίκηση Κώστα Κωνσταντίνου χτύπησε την πόρτα του Βόσνιου τεχνικού για να επιστρέψει στην ομάδα της Λεμεσού, όμως η απάντησή του ήταν αρνητική.

Μάλιστα, ο Κέρκεζ ανανέωσε με την Μπότεφ Πλόβντιβ για άλλα δύο χρόνια. Αφού ο Κέρκεζ είπε «όχι», στην ΑΕΛ κινήθηκαν στην αξιολόγηση άλλων ονομάτων, με τον Κρις Κόλμαν να φιγουράρει στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων. Με τον Ουαλό τεχνικό υπάρχουν προχωρημένες επαφές και ενδείξεις για θετική κατάληξη, με τον Σύλλογο της Λεμεσού να κάνει οικονομική υπέρβαση θέλοντας να τον πείσει να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει εξέλιξη.

Ο Νικόλας Λεβέντης, σε χθεσινές δηλώσεις του, αναφερόμενος στον Φραντζή κι αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, είπε: «Δεν υπάρχει κάποια πρόταση. Όποιος θέλει μπορεί να το κάνει μέσω επίσημης πρότασης». Όσο για το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για Κύπριους ποδοσφαιριστές, τόνισε πως «είναι ένα στοίχημα της έλευσης του κ. Γιάννου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ