aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Πλήρωσε τα ατομικά λάθη στην άμυνά της

ΑΕΛ: Πλήρωσε τα ατομικά λάθη στην άμυνά της

TOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, είναι αυτή συνήθως που φθάνει στην επιτυχία. Η ΑΕΛ, στα δύο έως τώρα ντέρμπι έφυγε ισάριθμες φορές με σκυμμένο το κεφάλι. Γιατί; Επειδή έκανε λάθη στην άμυνα και τα πλήρωσε. Με τον ΑΠΟΕΛ δέχθηκε την ήττα χάρις σε αυτογκόλ του Μεντόγεβιτς σε μια εύκολη φάση και προχθές απέναντι στην ΑΕΚ, αρχικά στο πρώτο γκολ σε λάθος εκτίμηση του Βοζίνια και ακολούθως σε λανθασμένη τοποθέτηση του Ράσο.

Όπως είπε και ο Κέρκεζ μετά το ματς, δεν άξιζε η ΑΕΛ της ήττας. Από την άλλη, όμως, δεν την απέφυγε και γι’ αυτό ευθύνεται η ίδια. Από τη μια τα αμυντικά λάθη και από την άλλη η μη αξιοποίηση των ευκαιριών της. Στο τέλος στάθηκε και άτυχη με τα δύο δοκάρια σε κεφαλιές των Μπάμπιτς και Ριέρα. Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο και υποφερτοί στο δεύτερο. Προηγήθηκαν αλλά δεν μπόρεσαν αξιοποιήσουν το γεγονός αυτό, δέχθηκαν την ανατροπή από τον αντίπαλο και έμειναν στους 9 βαθμούς σε πέντε αγώνες. Ο Κέρκεζ έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του και μοίρασε συγχαρητήρια, αλλά στο μέλλον αναμένει οι καλές εμφανίσεις να συνδυάζονται και με βαθμολογικό όφελος. Πόσο μάλλον σε ντέρμπι.

Η ΑΕΛ (που πήγε στο Αρένα χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές) φάνηκε να επηρεάζεται από την αποχώρηση του Μπουνόζα, που αντικαταστάθηκε από τον Ράσο στο 34’. Ο υψηλόσωμος στόπερ έδειξε και προχθές πως είναι ποιοτική επιλογή και όσο ήταν στο παιχνίδι ενέπνεε σιγουριά. Πλέον, στην ομάδα της Λεμεσού βλέπουν το επόμενο ντέρμπι που είναι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ