aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Πληροφορίες για τον αγώνα με τον Εθνικό Λατσιών

ΑΕΛ: Πληροφορίες για τον αγώνα με τον Εθνικό Λατσιών

Με ανακοίνωση του το τμήμα φούτσαλ της ΑΕΛ παραθέτει πληροφορίες για τον αποψινό αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό Λατσιών.

Αναλυτικά: «Η Danoi ΑΕΛ Futsal σας ενημερώνει ότι για τον αποψινό νοκ άουτ αγώνα κυπέλλου εναντίον του Εθνικού Λατσιών ισχύουν όλες οι κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας και οι κάτοχοι τους θα πρέπει να δείχνουν την κάρτα τους ή το ηλεκτρονικό εισιτήριο από την κεντρική είσοδο του σταδίου “Σπύρος Κυπριανού”. Οι κάτοχοι των VIP θα πρέπει να προσέλθουν στο 1ο όροφο που ευρίσκονται οι θέσεις των επισήμων.

Ο αγώνας αρχίζει στις 20.45 και ο αγώνας θα είναι ζωντανός εν μέσω Livestreaming από τον Alfa Sports. Πατήστε εδώ για το link να παρακολουθήσετε ζωντανά τον αγώνα. Για τους μη κατόχους εισιτηρίων διαρκείας η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ και θα δίνεται λαχνός με πλούσια δώρα ο οποίος θα αντιστοιχεί σαν εισιτήριο εισόδου.

Στην είσοδο θα υπάρχουν και συνεργεία παραγγελίας εισιτηρίων διαρκείας όπου με την πολύτιμη βοήθεια του Συνδέσμου Γυναικών Lioness μπορείτε να τα ζητήσετε. Ανακοινώνεται ότι η κλήρωση του λαχείου παρατείνεται μέχρι και την Πέμπτη, 22/12/2016.

Ημέρα, όπου η ομάδα μας υποδέχεται στην έδρα μας την ομάδα της ΑΜΕΚ Καψάλου για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς 2016. Η κλήρωση θα γίνει στο ημίχρονο του αγώνα. Συνεπώς μέχρι τότε, θα μπορείτε, να προμηθεύεστε τα λαχεία σας προκειμένου να αυξήσετε τις συμμετοχές σας αλλά και τις πιθανότητες να είστε εσείς ένας εκ των νικητών.

Υπενθυμίζουμε ότι τα δώρα είναι τα εξής: 1. 1 Διανυκτέρευση για 2 άτομα στο King Evelthon-Tsokkos Hotels στην Πάφο. 2. 2 Ρολόγια ΟΟΖΟΟ της daNoi ΑΕΛ Futsal3. 2 Φανέλες JOMA της νέας εμφάνισης της ομάδας μας. Σας ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συνεχή στήριξη σας και σας υποσχόμαστε ότι διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες θα συνεχίσουν την σκληρή δουλειά για μια ονειρική χρονιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ