aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Πληροφορίες για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

ΑΕΛ: Πληροφορίες για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Το δελτίο Τύπου και οι πληροφορίες του τμήματος φούτσαλ της ΑΕΛ ενόψει του αυριανού μεγάλου ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο «Σπύρος Κυπριανού».

Αναλυτικά: «Οι φουτσαλιστές του Πάμπου Χαραλάμπους δηλώνουν πανέτοιμοι για το μεγάλο ντέρμπι της Παρασκευής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στις 20.00 στο «Σπύρος Κυπριανού». Μπορεί το παιχνίδι να είναι τηλεοπτικό από την Cytavision 3, όμως ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει την ομάδα μας από κοντά για να την σπρώξει σε ακόμη μία μεγάλη νίκη πάνω στον ΑΠΟΕΛ.

Η ΑΕΛ  είναι πάρα πολύ κοντά για να πετύχει τους φετινούς της στόχους που είναι το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και το μόνο που χρειάζεται είναι η έμπρακτη στήριξη του κόσμου πάντοτε σε αθλητοπρεπή πλαίσια.

Το παιχνίδι της Παρασκευής είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον κόσμο να δει από κοντά ένα παιχνίδι με 2 πάρα πολύ καλές ομάδες με ποιοτικούς και πρωτοκλασσάτους φουτσαλιστές που ανεβάζουν πάρα πολύ την ποιότητα του πρωταθλήματος.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια: Δωρεάν είσοδος για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας και VIP. Γενική είσοδος 5 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων στο ΑΕL Official Shop από την Πέμπτη το απόγευμα μετά τις 15.00 και μέχρι την Παρασκευή η ώρα 17.30.

Προπώληση στα Οικήματα ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Εναέριο και Ζακάκι από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 17.30 Αελίστα, τώρα είναι η σειρά σου. Στήριξε την ομάδα μας για ακόμη μία μεγάλη νίκη, μαζί γράφουμε Ιστορία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ