aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Πιθανή η πώληση του Μιραλάς

ΑΕΛ: Πιθανή η πώληση του Μιραλάς

Η προσφορά του Κέβιν Μιραλάς έως τώρα στην ΑΕΛ δεν ήταν η αναμενόμενη. Σαφώς και περίμεναν πολύ περισσότερα από τον Βέλγο, που ήρθε ως ηχηρό όνομα, συνοδευόμενος από πλούσιο βιογραφικό με αποκορύφωμα την παρουσία του στην Έβερτον. Την ώρα που ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται για επάνοδο αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και απουσίασε στα πρόσφατα παιχνίδια της ΑΕΛ (ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης με στόχο στις αρχές τις επόμενης βδομάδας να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης), ενημέρωσε τη διοίκηση ότι δέχθηκε πρόταση από αραβική ομάδα. Εφόσον ο σύλλογος της Λεμεσού ικανοποιηθεί οικονομικά, δεν θα πει όχι σε παραχώρηση του Βέλγου, που διατηρεί ένα ψηλό συμβόλαιο. Εξελίξεις αναμένονται προσεχώς, με την πώληση του Μιραλάς να μοιάζει πολύ πιθανή.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ για το επόμενο παιχνίδι, που είναι την επόμενη βδομάδα με την Ανόρθωση στο Τσίρειο. Αγώνα δρόμου κάνει ο Ντζάλμα, που βρίσκεται σε πορεία αποθεραπείας λόγω θλάσης που αποκόμισε στο ματς με την Πάφος FC. Δεδομένα εκτός θα είναι ο Τσέποβιτς, που επίσης λόγω θλάσης ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και γυμναστήριο. Θα μείνει εκτός κανονικού προγράμματος για περίπου ακόμη 10 μέρες.

Εξάλλου, σήμερα στις 14.30 στο Τσίρειο, έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Ο Γιανέφσκι με αυτό τον τρόπο θα θελήσει να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές τους σε εγρήγορση, αλλά και να δει κάποιους που ήταν εκτός το προηγούμενο διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ