aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Πήρε νωρίς το μάθημά της

ΑΕΛ: Πήρε νωρίς το μάθημά της

Πιο απλά και πιο σταράτα δεν μπορούσε να τα πει ο Ντούσαν Κέρκεζ, για την εικόνα της ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. «Ήταν σούπερ το πρώτο ημίχρονο. Καθόλου καλό το δεύτερο». Και πρόσθεσε: «Το παιχνίδι είναι 90 λεπτά». Επίσης, ο Βόσνιος προπονητής δεν κρύφτηκε, λέγοντας: «Το γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός προήλθε από μεγάλο λάθος. Ήταν μια μπαλιά από 50 μέτρα και δεν την καθαρίσαμε, μετά έγινε το πέναλτι». Λόγια που αποτυπώνουν την εικόνα του αγώνα στο ΓΣΠ προχθές.

Η ΑΕΛ έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, με καλή και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, με αποτέλεσμα να υποχρεώσει τον αντίπαλό της σε παθητικό ρόλο. Μπορούσε να φθάσει στο γκολ νωρίτερα από το 45’+1, που της έδωσε προβάδισμα ο Σάντος.

Αντί να μπει αυτή με ψυχολογία στο δεύτερο ημίχρονο, το έκανε ο Ολυμπιακός, που της έβαλε δύσκολα και στο τέλος την ισοφάρισε. Το παιχνίδι στο ΓΣΠ αποτελεί ένα καλό μάθημα για τον Κέρκεζ και τους παίκτες του. Και το μάθημα έγινε νωρίς, μόλις στη 2η αγωνιστική, και έχει όλο τον χρόνο μπροστά της η ΑΕΛ να δείξει ότι έμαθε. Άλλωστε την περιμένει το λεμεσιανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα την προσεχή Κυριακή. Νάσου η πρώτη ευκαιρία για να δείξει πως είναι καλή μαθήτρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ