aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Πέντε νέα κρούσματα, άλλοι τέσσερις παίκτες

ΑΕΛ: Πέντε νέα κρούσματα, άλλοι τέσσερις παίκτες

Mεγαλώνει η αλυσίδα μετάδοσης του κορωνοϊού στην ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού ανακοίνωσε πέντε νέα κρούσματα το απόγευμα της Πέμπτης εκ των οποίων τα τέσσερα αφορούν ποδοσφαιριστές. Ως εκ τούτου τα συνολικά κρούσματα παικτών έφθασαν τα οκτώ.

Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας για την ΑΕΛ είναι την Κυριακή (9/1) με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ στο Τσίρειο. Στην ανακοίνωση της λεμεσιανής ομάδας δεν διευκρινίζεται κατά πόσο τα τέσσερα σημερινά κρούσματα αφορούν παίκτες καταλόγου Α ή πρόθεση αποστολής αιτήματος αναβολής του παιχνιδιού της 16ης αγωνιστικής.

Αυτό που διαρρέει από την ομάδα της Λεμεσού είναι πως αξιολογούν τα δεδομένα και θα αποφασίσουν κατά πόσο θα προχωρήσουν σε αίτημα αναβολής της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, ενημερώνει ότι ύστερα από έλεγχο που έγινε σήμερα για τον Covid-19 εντοπίστηκαν ακόμα πέντε κρούσματα. Πρόκειται για ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές και ένα μέλος τους τεχνικού team. Η οικογένεια της ΑΕΛ εύχεται ταχεία ανάρρωση σε όλα τα μέλη της ομάδας μας!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ