aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

AEΛ: PCR με €15

Μετά τον ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΛ ήρθε σε συμφωνία με τα κλινικά χημεία TYMVIOS LABS για έκπτωση στα τεστ PCR σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας καθώς και σε όσους εξασφαλίζουν εισιτήριο αγώνα, είτε για εντός, είτε για εκτός έδρας αγώνα, που θα αφορά σε κερκίδα που θα φιλοξενεί φιλάθλους της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, σε συνεργασία με τα Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS, ανακοινώνει την προσφορά έκπτωσης για τεστ PCR, σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας, καθώς και σε όσους εξασφαλίζουν εισιτήριο αγώνα, είτε για εντός, είτε για εκτός έδρας αγώνα, που θα αφορά σε κερκίδα που θα φιλοξενεί φιλάθλους της ομάδας μας, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση της ομάδας μας, με την συμβολή των TYMVIOS LABS παραχωρούν την εξέταση PCR, στα Κλινικά Χημεία της εταιρείας, σε τελικό αντίτιμο τα €15.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS, για την πολυετή συνεργασία με την ΑΕΛ Ποδόσφαιρο.

Προσπάθεια μας μέσω της προσφοράς των 15€ να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους φιλάθλους μας, να έρθουν και να υποστηρίξουν την ομάδα μας, στην μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει και στην φετινή αγωνιστική περίοδο.

Όλοι ΜΑΖΙ, στην Ανατολική!
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

– Η προσφορά θα ισχύει με την παρουσίαση της κάρτας διαρκείας της ομάδας μας ή με την παρουσίαση του εισιτηρίου που θα αφορά σε αγώνα της ομάδας μας, στα Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS.

– Απαραίτητη η προσκόμιση Πολιτικής Ταυτότητας

– Τα ωράρια εξυπηρέτησης είναι 07:00-12:00 τις καθημερινές. Για πληροφορίες καλέστε στο 97638256. Οδός, Αγίας Φυλάξεως 137 Β.

– Για την δικιά σας καλύτερη εξυπηρέτηση παρακαλούμε όπως προσέλθετε τουλάχιστον 24ωρες πριν απο την προγραμματισμένη ωρα του αγώνα

Ενημέρωση για την προσφορά στα Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS (Τηλ.: 77774400)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ