aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Πάτησε γκάζι ο Τσάβες

ΑΕΛ: Πάτησε γκάζι ο Τσάβες

Ήρθε ανέτοιμος και βαρύς ο Αντρέ Τσάβες, όμως δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, ανεβάζει ρυθμό και ταχύτητα, αναμένοντας ότι σύντομα θα είναι σε θέση να χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας. Ο Αργεντινός άσος της ΑΕΛ, που στο χθεσινό φιλικό με την Καρμιώτισσα πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα, δείχνει μέρα με τη μέρα να είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Έκανε τεράστια διαφορά και πρόοδο από την ημέρα που βρίσκεται στο βοηθητικό του Τσιρείου και δεν είναι μακριά η μέρα που ο Κέρκεζ θα τον εμπιστευθεί και για το αρχικό σχήμα. Άλλωστε η ποιότητα του έμπειρου Αργεντινού επιθετικού είναι ικανή να σπρώξει την ΑΕΛ ακόμη περισσότερο σε επιτυχίες.

Στην ομάδα της Λεμεσού πιστεύουν στον Τσάβες και παρόλο που εντάχθηκε στο ρόστερ ανέτοιμος, κάτι που γνώριζαν εξαρχής, κάνουν υπομονή μέχρι να ετοιμαστεί πλήρως. Στο προσεχές ντέρμπι με την Ανόρθωση ο 30χρονος άσος θα είναι ακόμη πιο έτοιμος εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Φαντάζει δύσκολο να βρεθεί στην ενδεκάδα, όμως ενδέχεται να πάρει ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής και στα ματς που θα ακολουθήσουν θα έρθει και η στιγμή που θα πάρει φανέλα βασικού. Πρόκειται για επιθετικό που, πέραν της δεινότητας στο σκοράρισμα, συνοδεύεται από πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και θα βοηθήσει και στον τομέα της οργάνωσης του παιχνιδιού των γαλαζοκιτρίνων.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει τρεις πολύ καλές επιλογές για την επιθετική γραμμή, με τους Τσέποβιτς και Μάιντεβατς να έχουν ήδη πετύχει από δύο γκολ. Η ομάδα της Λεμεσού σε τέσσερα ματς είδε δίχτυα οκτώ φορές, ένας καλός αριθμός, όμως στην πορεία όλοι στην ομάδα την περιμένουν ακόμη πιο παραγωγική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ