aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Πάθος και αποφασιστικότητα

ΑΕΛ: Πάθος και αποφασιστικότητα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στο δεύτερο μεγάλο παιχνίδι, με βάση την αγωνιστική εμβέλεια του αντιπάλου, η ΑΕΛ θέλει να φανεί συνεπής με τη νίκη. Να υπερκεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ στη Λάρνακα, γεμίζοντας τον κόσμο της με αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας.

Στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, η αλήθεια είναι πως δεν φάνηκε αντάξια των απαιτήσεων και ηττήθηκε, ωστόσο στην ομάδα της Λεμεσού ούτε σάστισαν, ούτε τους πήρε από κάτω. «Απάντησαν» με νίκη στο αμέσως επόμενο ματς. Μετρώντας τρεις νίκες κατά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, οι γαλαζοκίτρινοι αρχίζουν να χτίζουν χαρακτήρα και ασφαλώς, θέλουν να ισχυροποιήσουν την αγωνιστική τους ταυτότητα. Κάτι που θα επιτευχθεί μέσω των επιτυχιών, ιδιαίτερα σε αγώνες με την «υφή» του αποψινού απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, έχει παρακολουθήσει τη σημερινή αντίπαλο σχηματίζοντας ολοκληρωμένη εικόνα για τη δυναμική της. Τα λέει με τους ποδοσφαιριστές του, δίνοντας τις εντολές που κρίνει πως εάν ακολουθηθούν κατά γράμμα, τότε θα αυξήσουν τις πιθανότητες για να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από τη Λάρνακα, αυξάνοντας παραλλήλως τη διαφορά από την ΑΕΚ (+5). Κάτι πάρα πολύ σημαντικό, παρόλο που βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια του πρωταθλήματος.

Να μην ξεχνάμε πως στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, η ΑΕΛ θα μετρήσει δυνάμεις στο ΓΣΠ με την Ομόνοια. Επομένως, τόσο στο σημερινό 90λεπτο όσο και το επόμενο θα «χαράξουν» την προοπτική της ομάδας, διαμορφώνοντας αναλόγως και το κλίμα στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ