aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: «Πατά» στον πληγωμένο εγωισμό

ΑΕΛ: «Πατά» στον πληγωμένο εγωισμό

Δεν την παίρνει άλλο για απώλειες βαθμών την ΑΕΛ και το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό.

Η ομάδα της Λεμεσού, που αγνοεί τη νίκη από τις 17 Οκτωβρίου όταν επικράτησε της Ανόρθωσης με 2-1 στο Τσίρειο, ενώ έχει να σκοράρει από τις 23 Οκτωβρίου στο 2-2 με τον Εθνικό, δεν έχει άλλη επιλογή από την επάνοδο στις επιτυχίες. Είναι με την πλάτη στον τοίχο, η πίεση είναι μεγάλη, όμως καλείται να επανέλθει μετά από καιρό σε ψηλά στάνταρ απόδοσης και κυρίως να φθάσει στην επιτυχία.

Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών είναι στο ναδίρ, λόγω των συνεχόμενων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Γι’ αυτό και η προσπάθεια όσων είναι κοντά στην ομάδα επικεντρώθηκε στην ανύψωση ηθικού των παικτών. «Πατούν» στον πληγωμένο εγωισμό τους, αλλά και στο γεγονός ότι οι δυνατότητές τους είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ αυτές που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ