aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΛ: «Πάρτε του την σφυρίχτρα χθες»

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ με την οποία καλεί την Επιτροπή Διαιτησίας όπως στείλει σπίτι του το διαιτητή Κασκίρη.

Αναλυτικά:

«Καλούμε την Επιτροπή Διαιτησίας και την ίδια την ΚΟΚ να πάρουν την σφυρίχτρα και να στείλουν στο σπίτι του, τον “επικίνδυνο” για την αξιοπιστία οποιουδήποτε αγώνα διαιτητεύει , διαιτητή Κασκίρη. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Σαν Διοίκηση της ΑΕΛ Β.C έχουμε αναλάβει τις ευθύνες που μας αναλογούν απέναντι στην ομάδα μας και το ίδιο το άθλημα. Καιρός να το κάνουν και οι αρμόδιοι θεσμοθετημένοι φορείς του αθλήματος», αναφέρεται και καταληκτικά τονίζεται:

«Το βράδυ της Kυριακής 8 Ιανουαρίου, η Κυπριακή καλαθόσφαιρα πληγώθηκε για ακόμα μια φορά ανελέητα απο “διαιτησία” χυδαία και ωμή απο τον συγκεκριμένο δαιτητή. Δεν χρειάζεται να μπούμε στην διαδικασία ανάλυσης φάσεων, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το μόνο που θα αναφέρουμε είναι η ανοχή που επέδειξε στον προπονητή της αντιπάλου να περπατά στον αγωνιστηκό χώρο καθ’ ολη την διάρκεια του αγώνα, πολλές φορές και 2 και 3 μέτρα μέσα από την γραμμή. Απλά πάρτε του την σφυρίχτρα και στείλτε τον σπίτι του εχτές. Το Κυπριακό μπάσκετ δεν σηκώνει άλλα κτυπήματα και μαχαιρίες απο κανέναν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ