aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Παραμένει στο Λιμάνι μέχρι το 2022 η άγκυρα τριών παικτών

ΑΕΛ: Παραμένει στο Λιμάνι μέχρι το 2022 η άγκυρα τριών παικτών

Σημαντική εξέλιξη στην ΑΕΛ, της οποίας η διοίκηση επέκτεινε το συμβόλαιο τριών ποδοσφαιριστών των οποίων η συνεργασία τους με τη Λεμεσιανή ομάδα θα ολοκληρωνόταν τον Μάιο του 2020. Πρόκειται για τους Φιντέλις Ιρένε, Λεάντρο Σίλβα και Αντρέ Τεϊσέιρα, οι οποίοι επέκτειναν το συμβόλαιό τους για άλλα δύο χρόνια και θα παραμείνουν κάτοικοι Λεμεσού για συνολικά άλλα τρία.

Αναλυτικά: «Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση και αναπροσαρμογή των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών μας Φιντέλις Ιρένε, Αντρέ Τεϊσέιρα και Λεάντρο Σίλβα μέχρι και τον Μάιο του 2022. Ενημερώνουμε επίσης, τους φίλους της ομάδας μας ότι εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξουν και άλλες αντίστοιχες ανακοινώσεις. Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ θέλει να ευχηθεί στους ποδοσφαιριστές μας πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας».

Mάλιστα, οι τρεις παίκτες υπέγραψαν το συμβόλαιό τους στα γραφεία του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ