aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: «Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση του Μάνιγκολτ, στην Κύπρο η μητέρα του»

ΑΕΛ: «Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση του Μάνιγκολτ, στην Κύπρο η μητέρα του»

Η ΑΕΛ ενημέρωσε πριν από λίγο ότι παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή, χωρίς να διαφεύγει όμως του κινδύνου, η κατάσταση του Κόρεϊ Μάνιγκολτ. Επίσης, έχει αφιχθεί στην Κύπρο η μητέρα του άτυχου καλαθοσφαιριστή, ο οποίος έτυχε θύμα ξυλοδαρμού στη Λευκωσία τα χαράματα της περασμένης Κυριακής:

«Σύμφωνα με νέα ενημέρωση των θεραπόντων ιατρών η κατάσταση της υγείας του καλαθοσφαιριστή μας παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή, χωρίς να διαφεύγει όμως του κινδύνου.

Ο καλαθοσφαιριστής μας εξακολουθεί να παραμένει διασωληνωμένος και σε καταστολή στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Επίσης, η μητέρα του Κόρεϊ Μάνιγκολτ αφίχθη στην Κύπρο και έχει μεταβεί από το αεροδρόμιο απευθείας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για να βρίσκεται στο πλευρό του.

Τέλος, νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του καλαθοσφαιριστή μας, θα πρέπει να αναμένεται αύριο κατά τις απογευματινές ώρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ